Česky English
Facebook Email

Pozdrav našim čtenářům

Vážení čtenáři,

po delší odmlce jsme "oprášili" naše internetové stránky a máme abmbici zde publikovat články ze světa energetiky. Ti kteří nás znají z minula, především z doby, kdy byl spouštěn Temelín, se budou divit, že jsme změnili doménu. Museli jsme. Bylo pro nás nemilým překvapením, když jsme zjístili, že doména www.jihocestitatkove.cz nepatří nám, ale jistému pánovi XY. Chtěli jsme doménu koupit. Pan XY se ale ukázal jako lichvář a několikrát navýšil již dříve dohodnutou cenu. Rozhodli jsme se na takové jednání nepřistoupit a nyní nás tedy můžete vidět a číst na www.jihocesti-tatkove.cz.

Najdete zde zatím 68 článků, které patří do archívu, i když se tu zobrazují jako články poslední. Ke každému článku doplním datum vzniku, aby bylo jasné, z jaké doby to je.

Je velmi zajímavé přečíst si, co jsme psali v roce 1999, nebo 2000. Jsou zajímavé některé argumenty jaderných odpůrců, které byly tehdy používány. Ostatně, přečtěte si tuto historii a uvidíte sami.

V brzké době se zde začnou objevovat články opravdu nové, které budou reflektovat dnešní, pro energetiku velmi obtížnou a turbulentní dobu.

Jiří Tyc

Vložit komentář







© 2024 JIHOČEŠTÍ TAŤKOVÉ